VOLK MØLLE LØBET 2018 ved Hans

Løbet afholdes Kr. Himmelfartsdag kl. 15:00 i forbindelse med sommer-festen i Assentoft – med start fra Assentofthallen – i år var det 40 års jubilæumsløb.

Flere Assentoft boere benyttede det gode vejr og feststemningen til at deltage. I år var vi fire fra RFM: Bent Espensen, Casper Svane, John Tietzel og mig.

Der er flere distancer: 1,7 – 5 og 10,4 km. Ruten går først ad nogle villaveje og stier inden første ”forhindring” markvejen ned til Volk Møllevej. Det er en stejl og ujævn strækning – her gælder det om at se, hvor man løber (her var speedway bane i gamle dage). Så går det en kilometer ligeud inden bakken, hvor fårene skilles fra bukkene – en halv km op – op – op. Igen lidt småveje, svagt stigende, inden man når hallen. 10 km ruten er den samme runde 2 gange – i år var der også pæn modvind på det sidste stykke.

Da løbet starter kl. 15:00, er man rimelig sikker på, at det er varmt – Det var det !!

Der var en imponerende mængde lodtrækningspræmier – jeg vandt dog ikke.

Det er et rigtig fint og hyggeligt løb – Der var i alt 450 deltagere, flest på 1,7 og 5 km ruten – på 10 km var der 40 deltagere – Blandt andre en, der havde deltaget alle 40 gange.

Det megen løberi må have trættet, da han var 11 min. efter mig.

Mød op næste år! Hans Jørgensen

Løbsbeskrivelser

Comments are closed.