Velkommen til Vasen igen 1. marts

Kære RFMer

Det har været en lang træls tid hvor vi kun har set på klubhuset udefra – ja, den seneste tid har vi end ikke alle sammen måttet mødes dernede for at løbe sammen.

Vi kan stadigvæk ikke åbne for klubhuset og bruge det som vi allerhelst vil, men fra på mandag – den 1. marts 2021 – kan vi heldigvis lukke op for fællestræningen igen.

Aktiviteterne udendørs, tirsdag/onsdag/torsdag/søndag fra Vasen, kan fra på mandag genoptages med visse begrænsninger. Klubhuset kan således stadigvæk ikke benyttes – dog vil der være adgang til toiletterne.

Badefaciliteterne må udelukkende benyttes af klubvagten og bestyrelsen (hvis løb i forbindelse med efterfølgende bestyrelsesmøde).

De første 2 uger vil vi stille en gratis øl/sodavand og kaffe frem til de som møder op, som medlemmerne kan nyde efter løb/gang. Det er et lille ”god dag og velkommen igen på Vasen” til de som dukker op.

Servering foregår direkte fra kassen – den der kommer først tilbage fra løbe‐/gåturen henter kassen med øl/vand og engangskopper/termokander ud (stillet frem i gangen i klubhuset før afgang af den der har vagten).

Klubvagten skal igen møde op og spritte håndtag af ind til toiletterne og åbne yderdøren så toiletterne kan benyttes på samme måde som vi før har praktiseret + finde øl/sodavand frem og lave kaffe.

Med forsamlingsforbudsgrænsen hævet til 25 personer er det ikke nødvendigt at starte i flere hold på forskellige tidspunkter. Vi skal selvfølgeligt deles i hold på pladsen udenfor hvis vi er mere end 25, men det kan ikke være noget problem.

At vi nu må samles op til 25 i forbindelse med en idrætsaktivitet er selvfølgelig ingen garanti mod Corona. Smitten vil generelt stige i den kommende tid, så jeg opfordrer kraftigt til, at alle fortsat holder god afstand.

Med ønsket om godt løbe‐/gå vejr i den kommende tid vil jeg glæde mig til vi fra og med næste uge ses igen nede på Vasen.

Hilsen fra Sven

Vi skal allesammen være med til at sørge for, at vi ikke samles i grupper der overstiger 25 personer.

Forside

Comments are closed.