Torsdags fællestræningens 2. test

Torsdags fællestræningens 2. test blev afviklet d. 18. maj, hvor 9 friske medlemmer af R.F.M. lige skulle have afprøvet deres eget ”ståsted” m.h.t. træningsstilstanden i forhold til den første test, der blev afviklet i april.

Ved 1. test havde vi en kraftig vind på langs af diget, og ved 2. test var der kun en frisk vind; men her havde vi varmegrader på omkring de 20. Alle deltagere kunne selv på forhånd bestemme om testen skulle være på 4, 5 eller 6 km. – det skulle bare være ens distance hver gang. Ved 1. test ydede alle en rigtig fin indsats, og alle var nu spændte på, hvordan det nu ville gå her ved 2. test tors-dag d. 18. maj. Jeg gjorde mit bedste m.h.t. en gang let opvarmning og efterfølgende en lille peptalk, der skulle motivere alle til at yde deres bedste. Testen gik i gang, og alle fik en kilometer tid for hver omgang (d.v.s. for hver kilometer).

Og hvad skete der?? Jo! alle ville da overgå ens egen tid fra 1. test d.v.s. alle arbejdede sig til en forbedring lige fra 3 sekunder til 2 min. 54 sek. Der måles ikke på løbets total tid, men kun på +/- ændring i forhold til 1. test. Efterfølgende nævnes lige alles forbedringer:

Maren Lis – 3 sek., Helle D. – 1 min. 20 sek., Lene N. – 1 min. 46 sek., Bent V. – 1 min. 58 sek., Jørgen M. – 2 min. 1 sek., Birte – 2 min. 8 sek., Judith – 2 min. 42 sek., Kirsten – 2 min. 43 sek. og Rita – 2 min. 54 sek.

Trænerteamet er nu gået på en lang ferie og dukker givetvis op igen ca. 1. oktober. Hilsen KO.

 

Forside

Comments are closed.