Tak til sponsorer for stor støtte til udvidelse af klubfaciliteter v/Bent Vinther

Randers Freja Motion har i mere end et år arbejdet på at gøre det muligt at lave en stor overdækket terrasse på 60 m2 i tilknytning til klubhuset, Vasen 10, der er ramme for Randers Freja Motion, OB1945 og Randers Naturmotion.

Formålet med den overdækkede terrasse er at skabe gode rammer for en bred gruppe af motionister, hvor det sociale også betyder meget. Terrassen vil blive brugt til hverdagens fællesskaber i forbindelse med de daglige træningspas, men i særdeleshed også ved særlige lejligheder som stævner, petanque turneringer, sommerfest og klubaftener.

Klubhuset har en optimal placering tæt ved Gudenåen, således at motion i form af løb eller gang kan foregå i den skønne natur langs åen i retning af Vorup Enge eller Fladbro Skoven. Med forbedring og udvidelse af faciliteterne er det også et håb, at endnu flere borgere vil tilmelde sig klublivet.

I forbindelse med den nye terrasse er planlagt nye flisebelægninger på tre sider af klubhuset, og her vil kommunen bekoste udskiftning af gammel belægning; medens ny belægning på sydsiden skal skabe gulv i den store terrasse. Ud over kommunens støtte har Randers Freja Motion indtil videre modtaget donationer fra fire puljer: Lokale og Anlægsfonden, VELUX Fonden, DIF og DGI’s Foreningspulje og Nordea Fondens Lokalpulje.

Randers Freja Motion er alle donatorer dybt taknemmelige for støtten og håber på meget snart at få den resterende finansiering på plads, således at byggeriet kan gå i gang.

På billedet ses Nordeas direktør for Randers Afdeling, Steffen Ludvigsen, overrække en check på 20.000 kr. til Randers Freja Motion ved formand Sven Grove Jørgensen og kasserer Bent Vinther Sørensen.

Steffen Ludvigsen udtaler ved denne lejlighed:

”Det var en skøn oplevelse at komme ud til Randers Freja Motion og opleve et par af ildsjælene bag en fantastisk klub. Det giver vildt god mening at udnytte de smukke omgivelser udenfor til et endnu bedre og stærkere klubmiljø med flere muligheder. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat, og jeg håber at flere virksomheder og fonde i Randers vil bakke op om projektet, da det virkelig gør gavn for rigtigt mange mennesker. Hele projektet passer perfekt ind i Nordea Fondens ønske at støtte det gode liv”

Forside

Comments are closed.