Sydby løbet Randers 15. maj ved Thorkild

Da jeg har gået i Kristrup skole, gået i ungdomsklub på Tirsdalen og har haft børn på Søndermarks skolen, er der jo næsten ingen vej uden om Sydby løbet, idet disse skoler arrangerer løbet.

Deltagermæssigt næsten 2100 styk fordelt på 3 ruter, dog med et lavt deltager antal på 10 km. Når man kommer og ser plænen ved skolen, tror man dårligt sine egne øjne. Det er helt klart det løb i Randers som samler flest mennesker. En supergod speaker sørger for at piske den rigtige stemning op. Billedet herunder er taget efter 10 km er afsluttet og mange var taget hjem.

Af en byrute er dette en af de bedre, da løbet foregår i den del af byen, som er fra før byplanlæggere blev moderne. Ingen lange gader, varieret bebyggelse og mange flydende sving som er lette at tage. De kunne sagtens have fundet en rute, som kun krævede halvt så mange vagter, men så havde den ikke været så sjov. Vagterne var rigtigt gode til at heppe på.

Det eneste, man savner er at ens løbekammerater dukker op og giver den gas sammen med mig, sååå det gør I næste år, ikke?

/Thorkild

Forside

Comments are closed.