Sven beretter fra Etape Bornholm 2018

25. udgave af Etape Bornholm blev mit første. 2.200-2.400 deltagere 5 dage i streg i uge 30. Og alle dage bød på rekordhøje temperaturer. Pyh-ha det var virkeligt hot på samtlige etaper!

1: Hasle – en hurtig rute på fast underlag uden større højdeforskelle.

2: Dueodde med meget fint og helt tørt sand – som at løbe på luftmadrasser – det var hårdt hen ad stranden og endnu mere udmarvende det sidste stykke op og ned og op og ned gennem klitterne.

3: Almindingen – den store skov midt på øen. Når det ikke gik op og ned ad bakke, gik det meget op og ned ad bakke.

4: Hammeren – kongeetapen starter med lang stejl stigning og slutter med en laaaang og hård op til +15% stigning. Nu kan jeg altså godt mærke, at vi er på 4. dagen; men humøret er stadig højt hos samtlige deltagere.

5: Rønne – rigtig mange tilskuere langs hele ruten. Musik, trutten, trommespil og tilråb hele vejen. En flot afslutning på stadion hvor alle sejl var sat for at markere afslutningen på det 25. Etapeløb Bornholm.

Fantastisk stemning – en maratondistance fordelt på fem fede ruter – deltagere fra adskillige lande – tre kvarters live reportage fra TV2 Bornholm hver løbsdag. Ikke svært at forstå hvorfor der er mange, som kommer for at være med år efter år. Kan anbefales!

Forside

Comments are closed.