Stockholm halv maraton ved Jette N

Stockholm ½ Marathon med 15 løbere fra RFM

Stockholm ½ Marathon er en oplevelse, der begynder den dag, du vælger at deltage. Forberedelserne og planlægningen er jo også Stockholm ½ Marathon.

Det er ikke blot de godt 2 timers løb igennem en smuk smuk by, med udfordringer i form af flere bakker end forventet, fint tilrettelagt løb hvad angår udlevering af numre, aflevering af tøj, Expo m.m., fint vejr og forplejning – nej det er hele pakken fra dag ét.

Hvordan kommer vi til Stockholm, hvor skal vi bo, hvem vil med. Det er hele denne proces, der gør vores løbeudflugter så helt specielle – den sociale del er lige så vigtig som selve løbet. Det er hele processen, der gør os sunde og raske og giver os livskvalitet. Hallo hvor er jeg dybsindig. Det er nok alderen. Hvor om alting er, så var det en fantastisk dejlig tur til Stockholm med 10 timers togrejse, som slet ikke føltes lang, fordi vi var mange til at holde humøret højt og med ophold på et rigtig fint hotel med en rimelig afstand til startområdet. Alle gennemførte – alle fik medalje – næsten alle var glade og tilfredse med løbet, med ruten og med forplejningen. Lidt regn sidst på dagen fik ikke ødelagt humøret.

Forside

Comments are closed.