Senior Petanque 2014

Årets senior petanque mesterskab, der blev afviklet den 1. oktober, havde 28 deltagere og blev afviklet i fint vejr, hvor ingen af deltagerne blev våde.

14-11: Opdateret med flere billeder! Se under galleri.

Som sædvanlig blev mesterskabet afviklet i en hyggelig atmosfære og afsluttet med frokost inclusiv diverse drikkevarer, der naturligvis løftede stemningen gevaldigt.

Selve spillet udviklede sig til et sandt familiedrama, hvor Lis og Kurt mødtes i finalen. Efter at have ført 5 – 0 måtte Kurt dog overgive sig til sidst og se sig slået 13 – 11, så Lis blev således den første kvindelige deltager, der fik sit navn indgraveret i pokalen. Kurt klagede bagefter over, at han følte sig voldsomt handicappet af at have haft samtlige tilskuere imod sig, men stillingen stod ikke til at ændre. Nummer 3 blev Alfred, der i kampen om 3. pladsen vandt over Holger, der således blev nummer 4.

I kampen om at komme nærmest flaget sejrede Jørn Lorentsen med 8.5 cm foran Vibeke med 12 cm og Karen med 16.5 cm.

Alt i alt en rigtig hyggelig dag uden skader. En stor tak til udvalget der står for det kulinariske (Erena, Vibeke og Alis) samt ”Groundkeeperen” (Orla) der havde sørget for, at banen i år var fantastisk at spille på.

Lis og Kurt

 

 

Forside

Comments are closed.