Riis Skov Trail ved Annette M.

Tirsdag den 7. maj deltog Judith, Hans, Keld og jeg i Riis Skov Trail 11 km i Riis Skov. Vi mødtes på en lidt kold dag ved Sjette Frederiks Kro, men fik hurtigt varmen, da løbet blev sat i gang.

Ruten var hård, op og ned ad mange bakker og rundt i hele skoven. Skoven var flot pyntet med ramsløg i hele skovbunden og flotte lysegrønne bøgeblade foroven. Hans kom i mål på en flot første plads i sin aldersgruppe, hvilket også blev annonceret i højtalerne, Keld blev en flot nr. 2 i sin gruppe, og Judith blev nr. 7 blandt kvinderne i vores aldersgruppe – jeg selv var meget tilfreds med min tid . Efter løbet kunne vi nyde en velfortjent øl og et skønt måltid mad på kroen. Vi fik plads ved et bord i et dejligt opvarmet telt på terrassen. Jeg kan varmt anbefale løbet og håber, at flere vil med næste år. Der er virkelig flot i skoven, og det er et super arrangement.

Jeg vil også gerne slå et slag for Moesgaard Trail Run den 6. oktober – her kan du under løbet selv vælge, om distancen skal være 5, 10 eller 15 km. Nyd den smukke natur, glem tiden, løb en tur op på taget af Moesgaard og gennem Giber Å…..det kunne være hyggeligt, hvis vi kunne samle en flok fra RFM.

Annette M

Forside

Comments are closed.