Randers Orienterings Klub testløb i Hjermind Skov

Som opfølgning på ROK’s besøg var der mulighed for at testløbe i en rigtig skov.

Bent Vinter meldte at han tog derud og denne provokation var jo ikke til at overse.

Derude blev jeg mødt af nogle rare mennesker, blandt andet en af vores nye medlemmer Kaj Jansson, tålmodigt sad og styrede løbene i flere timer, hvorefter han skulle ud at samle poster sammen. Det viste det sig at udover Bent var Karsten også der,  dog var de startet begge. Jeg fik et kort til den lette og tog også afsted. Alle posterne var op af stierne eller vejen, så det var bare med at dreje af de rigtige steder. Almindeligt løbesko var OK. Der var fældet en del træer, så et par steder skulle der passes ekstra på.

I mål fik jeg at vide, at Bent var taget ud på en ekstra omgang. Så det gjorde jeg også og tog nogle billeder. Det fremgår ikke af billederne, men terrænet minder en del om Fussingø. Vejene var lige revet, så det var lækkert når man kom på stier.

Det var en skøn naturoplevelse at løbe rundt i skoven, der duftede af grannåle og forår – et virkeligt dejligt sted til alt løb, gang eller mountain bike. Der var i øvrigt toilet og flere shelters (Se baggrund på billede), så der var mulighed for at komme læ.

Du kan se billeder her

Et rigtigt hyggeligt arrangement, hvor der var god mulighed for at stille spørgsmål.

/Thorkild Højgaard

Forside

Comments are closed.