Randers City stafetten onsdag den 18 august 2021 ved Stig D.

Også i år havde vi i bestyrelsen vedtaget at Randers city stafetten 2021 skulle være et gratisløb, altså klubben betaler startgebyret.
Da vi besluttede at vi ville deltage i løbet, var vi ikke helt klar over hvilke Corona restriktioner der ville være gældende, men håbede det ville blive gennemført.

Løbet blev gennemført, dog ville man kun tillade halvdelen af de antal hold som plejede at deltage.
For at være sikker på at få alle vores hold med, blev tilmeldingsfristen rykket frem, jeg tror dog alle som havde lyst kom med.
20 løbere og 8 til gå-holdet havde tilmeldt sig.
Der skal 5 på hvert hold, så vi stillede til start med 4 hold samt de 8 som skulle gå.
Jeg havde forsøgt, som sidste år, at stille 4 ca. lige stærke hold, det lykkedes næsten, blot et af holdene var lidt stærkere end de andre. Det giver en god oplevelse for både vore løbere og tilskuer at holdene er nogenlunde jævnbyrdige, derved er vi også færdige ca. samtidig.
Løbet blev afviklet på en noget kedelig onsdag, hvor vi fik en del regn og det var ret koldt. Det kunne dog ikke ødelægge aftenen vore deltagere, som hyggede sig i hinandens selskab.
På grund af restriktionerne med de færre hold, var der selvsagt ikke så mange til løbet som sædvanligt, men for os som var der, en rigtig god aften.

Stig

Forside

Comments are closed.