Randers City Stafet 2017

For første gang i min 5-årlige løbekarriere havde jeg meldt mig til City Stafet. Dog med lidt blandede følelser, da jeg hen ad vejen hørte de mere erfarne løbere i klubben snakke om, hvor hård den rute var trods sine kun 3,5 km.

Vi talte igen om det en aften, hvor Knud var til stede, og han ” be-roligede ” mig og fik mig overbevist om, at man gør det man kan, og det handler om at være med. Og det var jo det at være med og få oplevelsen, jeg gerne ville, så jeg stod fast.

Jeg blev lidt svedt, da jeg så, at jeg var kommet på hold med nogle yderst erfarne løbere og tænkte, at nu skulle jeg virkelig tage mig sammen i det selskab, som bestod af Anette, Jette, Elming og Karsten som holdleder.

Jeg løb som den første og måtte indrømme, at det, jeg havde hørt i klubben, var virkeligheden. Det var en lidt sej rute med mange bakker, og jeg kæmpede og kom i mål på 21 min, som Karsten kunne meddele mig, allerede da jeg kom ind. Han har nok tænkt, at han lige skulle ha’ et ekstra øje på en nybegynder, men han lød positiv overrasket og lovede, at jeg godt kunne komme med på hans hold en anden god gang.

Så på mange måder en kanon oplevelse – man snakker med nogle andre fra klubben end dem, man altid løber sammen med, og så er stedet og stemningen også en stor del af det – og vejret var sommer. Så derfor vil jeg opfordre andre i klubben – uanset niveau – til at deltage næste år ! Lene Nielsen

Forside

Comments are closed.