Oplæg til løbestart ved Kirsten

Løbestart 2019

I uge 39 var der tilbud om at deltage i et lille kursus på idrætshøjskolen i Århus. Det var DGI, der stod som arrangør – vi var tre (Stig, John T, Kirsten) fra Randers Freja Motion, der deltog.

Det blev til en dejlig inspirerende dag, hvor vi også fik talt med de andre deltagere om, hvad og hvordan de gør i andre klubber. Men fælles for alle var der enighed om at afholde løbestart, dels for at tiltrække nye medlemmer men også som en hjælp til medlemmer, der måske mangler motivationen til at komme i gang efter en længere pause.

Vi vil gerne foreslå, at vi laver løbestart primo marts med det mål for deltagerne at blive klar til at løbe 5 km til Fladbroløbet den første søndag i maj.

Vi håber, at alle synes som os, at det vil være en god ide med at tilbyde løbestart. For at det kan lykkes, vil vi gerne have hjælp til opgaven, og vi satser på, at der er nogle med-lemmer, der har tid og lyst til at være med. Det drejer sig om 8 uger, og for at træner/hjælper også selv får løbet i den periode, foreslår vi, at man committer sig til en ugentlig hjælper dag, primært tirsdag og torsdag, men også nogle få søndage kunne vi forestille os at tilbyde træning.

Mere om tilmelding senere.

Kirsten

Forside

Comments are closed.