New York ved Merethe

New York City Marathon

2018 blev endelig året, hvor jeg fik chancen for at løbe New York City Marathon sammen med Annette, hvil-ket har været på min ønskeliste længe. En helt igennem overvældende oplevelse med alt hvad der hører til i et af verdens største Marathon løb.

Da vi sammen med en flok løbere fra Marathon Travel inspicerede Central Park og målområdet fredag mor-gen, gik det virkelig op for mig, at jeg snart skulle deltage i noget virkelig STORT. Vi blev mødt af glade og spændte løbere fra hele verden og af New Yorkere, som bød os velkommen og ønskede os held & lykke – byen var klar til Marathon nr. 60 af slagsen.

Søndag d. 4/11 kom endeligt. Vi skulle meget tidligt op og blev kørt i bus til Staten Island, hvor starten skulle gå over den første af 5 broer. Solskin, 5-10 grader, ingen vind, korte rør og Danmarks trøjer – sammen med 52000 glade og forventningsfulde løbere. National sangen blev sunget så smukt, og startskuddet lød – vi var i gang.

Vi var så heldige at løbe på det øverste dæk på broen over til Brooklyn, og vi havde en fantastisk udsigt til Manhattans Skyline. Den 2. bro førte os til Queens, og efter 25 km passerede vi den 3. bro, som førte os over på Manhatten. Et hav af tilskuere mødte os, da vi løb af broen og ned på First Avenue – helt fantastisk og sikke en stemning. Der var 2 millioner mennesker på gaderne, som heppede på os.

Nr. 4 bro førte os en tur til The Bronx, før vi igen via den 5. bro vendte tilbage til Manhatten. Vi løb i mål i Central Park i de flotteste omgivelser – blå himmel og de skønneste efterårsfarver. Jeg tror aldrig før, at jeg haft så stort et smil på 42 km i træk! Hold nu op hvor var jeg stolt og glad – ja og lidt træt 🙂

Det er sikkert tydeligt for Jer alle, hvor stor min begejstring er for New York City Marathon. Just do it hvis du får muligheden – jeg smiler stadig og tager gerne af sted igen – selvfølgelig med verdens bedste løbe-makker ved min side! Merethe

 

Forside

Comments are closed.