Motionsdag i Bjerringbro

Motionsdag i Bjerringbro den 23. marts

Jeg har altid været glad for at løbe i Bjerringbro. Godt terræn og altid godt arrangeret. Motionsdagen kunne byde på 7, 14, 21 eller 42 km for kr. 75. En behagelig pris, når der var depot, bad og mad til overflod.

Jeg havde valgt halvmaraton. Der var depot to steder for hver omgang på 7 km, det ene med vand og det andet med hele udtrækket fra sodavand over saft til frugt og vingummi. Der var bad under gode forhold 10 meter fra mål og mad 15 meter væk i klubhuset: salat med deller, kaffe med kage, der var bestemt intet discount over dette!

Hvordan var så ruten? Elsker man at løbe på fortovene i Randers, bliver man skuffet i Bjerringbro. Fortovs-fliserne ligger pænt alle sammen, så høje knæløftninger var ikke nødvendige før skoven, hvor der så til gen-gæld var godt med bakker på en dag, hvor jeg var tung fra starten. Ruten var stort set fri for trafik, og der var ingen krydsning af store veje.

Eneste manko var egen tidtagning, og at ruten var lidt for lang, hvis man besøgte depotet i målområdet.

Hr. og fru Juncher og Rita havde også fundet derud, så mit håb om at løbe dette løb sådan lidt diskret var hermed ødelagt. Sjovt nok var min seneste halvmaraton netop Gudenåløbet 2016 i Bjerringbro. Jeg bliver vist nødt til at skulle ud til dette igen i år. Thorkild

Forside

Comments are closed.