Molsløbet 2019 ved Judith

Traditionen tro kørte Thorkild, Hans og jeg til Knebel for at udfordre os selv i Mols Bjerge. Thorkild valgte i år at løbe ½ Marathon.

Hans og jeg løb 11,4 km – som sædvanligt. Hvert år bliver jeg overrasket over, hvor hård den rute er. Jeg har lykkeligt glemt alt om løbeturen op til Tre Høje. Men det er hele kampen værd! Udsigten på vej derop… og når toppen nås… er alt sved og tårer værd 😉

Efter vi var kommet i mål så vi, at Ove Mølbæk også havde deltaget. Ove fortalte, at han var tilmeldt ½ Maraton, men havde været i tvivl om ruten lige efter 6 km mærket og var endt med at løbe ind på sti til distancen 11.4 km – men Ove blev desværre så ikke registeret med sin tid.

Der var godt 560 deltagere i alt på distancerne 4,2 km – 6 km – 11,4 km – 1/2 Maraton og Maraton.

En ganske dejlig sensommerdag, som udfoldede sig i bjergene på Mols. Arrangement var i top –det samme var vejret. Som sædvanligt vil jeg sige: hvor heldig kan man være 😊

PS! Jeg så sidste deltager på maraton kom i mål i tiden 6 timer 11 minutter + nogle sekunder – han/hun burde have den største medalje i hele Molsløbet – en hård dag på kontoret 😊

Forside

Comments are closed.