Mikael Aarhus Halv Maraton

Mikael Nyegaard skriver om Århus halvmarathon.

Sidste år deltog jeg for første gang i Bestseller Aarhus Halvmaraton, og det var en rigtig god oplevelse. Derfor var jeg hurtig til at tilmelde mig igen i år, og heldigvis havde andre RFM-ere fået samme ide. I en periode gav vi træningen en ekstra skalle for at blive klar til strabadserne. Desværre måtte Karsten K. og Lars E. melde fra med skader og Jens A. p.g.a. trafikuheld. Det var derfor en mindre gruppe, som den 11. juni drog mod vores ”syd-ligste forstad”.

På dagen måtte vi tidligt af sted, da vi sammen med de ca. 12.000 andre løbere skulle være klar til start klokken 10. Det var med høje forventninger, at vi ventede på startskuddet. Og vi blev ikke skuffede. Fra start var der en rigtig god stemning, som holdt ved under hele løbet. Mange tilskuere og fin underholdning på de forskellige hotspot var med til at bære os igennem. Mest opmuntrende var dog tilråbene fra de medrejsende ”RFM fans”, hvor jeg specielt lagde mærke til Jens og Karsten. Det var virkelig herligt på en dag, hvor en tung og fugtig varme havde lagt sig over det østjyske og var med til at gøre løbet noget hårdere end sidste år.

Som noget nyt var TV2 Østjylland på pletten med direkte tv fra løbet, og det gav tv tid til flere RFM kendisser som eksempelvis Peder K. Dejligt med gratis tv reklame til klubben. Trods varmen kom alle 13 RFM løbere godt mål. Efter lidt hygge i målområdet og en tur omkring Spanien sluttede vi dagen af ved åen med burger og iskold fadøl. En perfekt afslutning på en rigtig god dag.

Forside

Comments are closed.