Kronprinsen inviterer til Royal Run den 20. maj 2024

Randers Freja Motion vil gerne være med til at begrave myten om, at løbeklubber kun er for rutinerede løbere! Løbeklubber og foreninger har plads til alle – uanset niveau.

Royal Run er i dag mere populært end nogensinde før – rekordmange deltagere i alle aldersklasser har endnu en gang tilmeldt sig det storslåede motionsløb. For mange af deltagerne er det første eller en af de første gange de ”får et nummer på maven”. Flere går måske rundt og tænker på om de nu løber godt nok til at deltage eller spekulerer på hvordan de kan gennemføre i en bedre tid end sidste år.

Derfor figurerer træning i Randers Freja Motion nu som en af de muligheder Royal Run løberen kan benytte sig af for at få formen på plads. På løbets officielle hjemmeside er der links (”TRÆN MED OS”) til klubber over hele landet – i Randers til Randers Freja Motion (se mere på https://www.royalrun.dk/traen-med-os/traening-i-klubberne).

 

Der har været og der vil komme flere opslag om emnet på Facebook. Her fortælles der kort om, at det lokalt er hos Randers Freja Motion man får tips, tricks og udfordringer til træningen frem mod Royal Run – og hjælp til at fastholde motivationen efterfølgende. Man kan starte på træningen i december, januar eller februar og stadig blive klar til at deltage.

/Sven

Forside

Comments are closed.