København ½ Marathon ved Rita

Hej alle. Når I læser dette, er jeg taget på ferie til USA. Men inden da, nåede jeg lige at løbe et HM i København.

Vi (Stig og jeg) kombinerede det med besøg hos familie. Det var (igen) en stor oplevelse at løbe og vide, at man er een ud af mange, der prøver om det nu også kan lade sig gøre at løbe de 21,097 km. Den ældste var over 80 år.

Der var 25.000 tilmeldte (udsolgt), og knap 24.000 gennemførte. Vejret blev ok, selv om der var optræk til regn; men det luftede lidt den sidst km. Jeg havde en god start gruppe, men tog det roligt og ikke lagde for hårdt ud. Der var musik, sang, heppende og klappende publikum på det meste af turen.

Vi startede på Østerbro og kom det meste af Kbh igennem. Min tid kan jeg ikke klage over til nogen (2:00:40). Der er en flad rute, og derved blev der sat Verdensrekord 58:01 (det er hurtig!!!).

Efter gennemførelsen var der medalje, fotografering til diplom, vand og frugt. Alt i alt var det en god tur og oplevelse.

Forside

Comments are closed.