Klubbens årlige tur til Dronninglund

Ved Jørn

Den 30.9. var det igen tid til at besøge Nordjylland, så klubben havde hyret Fårup turistbusser til at trans-portere de 48 forventningsfulde klubmedlemmer til Dronninglund. Flokken af løbere og gængere bestod af 70% arbejdsfrie og 30% unge og 50+ -ere alle i strålende humør, transporten foregik i en lækker luksus bus fra kasernens parkerings plads kl. 8.40.

Lidt i kl. 10 ankom vi til Dronninglund Gymnasium, hvor løbet har startområde. Knud udleverede numre, og så var der tid til omklædning samt opvarmning indtil starten kl. 10.40 for det første hold. Ruterne er for alle niveauer lige fra 1/1 og 1/2 Marathon, 10,5 km, 5 km og 3 km. Vi var ca. 20 på 10 km og de øvrige var for-delt på de kortere distancer som løbere eller gængere.


Ruten er selvsagt lagt i nærområdet, løbets første 4 km foregik på skovstier med en del stigninger undervejs, der godt kunne få pulsen op. Efter de fire km kom man mere ud i det åbne landskab, passerede bl.a. gennem golfklubben og senere sidst på ruten en fantastisk skulpturpark på højre side med virkelig flotte og spektaku-lære værker. Efter 9 1/2 km passerede vi Dronninglund Slot, som også er seværdig, flot og velholdt og ende-lig efter 10,5 km passerede vi målstregen godt bombet men veltilpas, og det var den helt rigtige optakt til min deltagelse i Eremitageløbet på 13,6 km næstkommende søndag.

Herefter aflevering af løbsnumre og modtagelse af vor goodie bag indeholdende vand, slik m.m. Derefter lodtrækningspræmier, hvis man var så heldig, hvilket jeg var, og derudover var der flot kagebord og kaffe, som bekom alle vel. Så gik vi i bad og pustede ud med ivrig small talk om løbet under soigneringen,

Derefter var vi for alvor klar til et af højdepunkterne, komsammen i aulaen med øl og sandwich, der blev nydt med velbehag. Det gjaldt ikke mindst Connie, som pludselig under spisningen blev overrasket af de unge løbsfolk. De havde bemærket den ildhu, Connie havde lagt for dagen med opvarmning både til 10 km og til 5 km, så det udløste en præmie, ganske vist en T shirt et par numre for stor, men pyt – det er tanken der tæller.


Kl. 13.30 gik turen så igen sydover – alle var vist lidt brugte efter en dejlig dag, for flere fik sig en velfortjent lur, før vi nåede kasernen kl. 14,45. Jørn

Forside

Comments are closed.