Indlæg fra Knud om Fladbroløbet

Fladbro løbet er nu overstået for 2015. Først var vi spændte på, hvor mange fra klubben, der ønskede at stille op for Randers Freja Motion.

Det må siges blev et flot resultat, idet klubben tilmeldte 34 motionister til løbet – heriblandt 3 motionister, der alle har været med i de forgangne 40 år. Disse 3 er Elin Laursen, Erik H. Laursen og Evan Pedersen.

De næste spørgsmål var: Hvor mange sandwich der skulle klares? Hvem skulle sørge for sandwich? Hvordan ville vejret blive? – skulle vi rejse det store telt? Hvem skulle rejse teltet? Disse spørgsmål blev afklaret på et bestyrelsesmøde: Rita skulle nok sørge for sandwich, da hun havde en lørdags friaften, og derfor kunne hun ligeså godt bruge tiden på fremstilling af disse. Det store telt skulle op og med en hurtig beslutning, fik vi stablet et teltrejsehold, der klarede opgaven lørdag eftermiddag.

Søndag formiddag kl. 10.00 var de første klar til kampen med de 10,4 km. og kl. 11.20 tog de resterende kampen op med turen på de 5,6 km. Alle R.F.M. blev vindere, da det jo er en sejr for den enkelte, hver gang man fuldfører en opgave. Tiderne kan I se inde på Fladbro løbets hjemmeside, hvor I også kan udskrive jeres diplom.

Efter sved på panden var det tid til nydelsen af sandwich, og i dagens anledning var der også muffins (bagt af Erena) til alle R.F.M.er. Alt blev stort set spist og de 3 resterende sandwich, guffede Erena og jeg i os til en sen frokost. Eneste minus var den store tidsforskel på de 2 starttidspunkter, der gør, at vi alle ikke er samlet efter løbet, men det skulle givetvis blive bedre næste år, da jeg har hørt, at det da bliver de gamle starttidspunkter og derved mere samlet hygge.

Til slut skulle der ryddes op og teltet ned – det er jo ingen sag, når en del af de sidste giver et par hænder med – ca. ½ time, og vi kunne med ro i sindet forlade ”vores” plads i fin stand.

Derfor en stor tak til alle for hjælpen både før, under og efter løbet.

Hilsen Knud

Løb

Comments are closed.