HR-Industries Zig Zag løbet ved Knud

HR-Industries Zig Zag løbet

er overstået for en uge siden. Her følger lidt om, hvordan Zig Zag løbet planlægges, afvikles og ”pakkes” sammen.

Løbsudvalget fastsætter først en løbsdato, og derefter afsendes en ansøgning til Randers Kommune om leje af Skovhuset og godkendelse til brug af skoven. For uden disse tilladelser kan Zig Zag løbet ikke afvikles.

Så trækker løbsudvalget i arbejdstøjet og planlægger alle de forskellige detaljer, der skal klares fra marts/april og frem til løbsdagen søndag d. 22. september. Vi arbejder ud fra en TO DO liste, der næsten er opdateret. Ud fra denne liste fordeler vi efter bedste skøn de mange forskellige opgaver, som vi skal have styr på inden løbet. Udvalget holder flere møder efter behov, hvor TO DO listen afstemmes. Er de forskellige arbejdsopgaver løst, eller hvornår skal det så ske. På sidste udvalgs-møde aftales, hvem der skal sørge for de sidste detaljer i ugen op til løbet og på selve løbs dagen.

På løbs dagen sørger vi for, at alt materiel, der skal bruges, kommer ud til skovhuset. Kl. 09.00 starter de forskellige hjælpere med alle de opgaver, der skal udføres før løbsstart. Det være sig: løbskontoret oprettes, ruten afmærkes og start- og mål-området etableres plus alle de andre 117 ting, der skal klares. Nå hele dette ”cirkus” skal på plads, er det rigtig fint, at ca. 30 klubmedlemmer stiller frivilligt op til de forskellige opgaver – disse er tildelt ud fra en hjælper liste. Selve løbet set med løber øjne kommer jeg ikke ind på, da der følger et andet indlæg om dette.

Jeg kan oplyse, at vi i 2019 satte rekord i antal på resultatlisten med ikke færre end 173 (i 2018 var det 166). Ud fra resultatlisten kan der ses, at en RFM deltager vandt en klasse – nemlig Judith i dameklassen på 6,5 km. – tillykke!

Efter at løbet er overstået skal alt materiel samles sammen igen – bare i omvendt rækkefølge i forhold til opsætningen. Det tager kun ganske kort tid, da en meget stor del fra hjælper holdet giver en hånd med. Til slut skal traileren lige tømmes ind i containeren, og dette blev klaret af 3 hjælpere. Tidtagningen forløb perfekt, og jeg kan ikke huske, hvornår vi har fået en resultatliste så hurtigt på klubbens hjemmeside.

Det skal også lige nævnes, at klubbens løbssponsor HR-Industries på dagen lavede et kæmpe arbejde: kom med lodtrækningspræmier, T-shirts og allerbedst grillpølser i stort tal incl. diverse tilbehør. Helt fantastisk – tak til Henrik!

Endnu en stor tal til alle hjælpere for et fantastisk godt samarbejde. Knud

 

Forside

Comments are closed.