Himmelbjergløbet ved Hans

Himmelbjergløbet d. 28. oktober 2018
For lang tid siden var Judith og jeg blevet enige om at stille op (sidst var i 2016).

Himmelbjergløbet er et løb, der skiller løbere fra motionister. Med start og mål på Himmelbjerget er det noget andet end Fussings bakker, mere anstrengende, men sjovere.
Traditionen tro startede problemerne med at finde til Bjerget – jeg tror næsten, jeg har prøvet alle mulige veje til Himmelbjerget. Vi kom dog dertil i fin tid, og vejret lettede noget undervejs, så en svag sol kom frem –så er der en fantastisk udsigt deroppe.

Starten gik kl. 11:25 for mig og 10 min senere for Judith—Jeg har altid fundet at det første stykke, den halve km nedad, var det værste. Det gik over stok og sten – det er jo nedad !! Sidst ned kom vi, der er mere frygtsomme/fornuftige og bange for at falde. Ned kom alle, og vi var klar til de næste stigninger—og sådan gik det op og ned. Nogle af gedestierne, der næsten ikke var passable, var i år tørre. I det hele taget var der ikke meget smat. Vejret var fint – udsigten fra Bjerget igen fantastisk. Også i år ”løb” jeg hele vejen op til toppen –
og satte en spurt ind de sidste 100 m – sejt !!

Uheld: Judiths mobil manglede strøm, derfor ingen foto. Jeg skvattede for fødderne af en ung dame, der troede, jeg friede og sagde NEJ!
Resultater: Judith 9,6 km 00:56:39 – Hans 15,1 km 01:32:57
Så vi tog hjemad godt tilfredse med verden og os selv—men vi undrer os over, hvorfor ikke flere vil med— så strengt er det altså heller ikke.

Hans

Forside

Comments are closed.