Fladbroløbet ved Jørgen Murmann

Søndag den 5. maj blev det tiden for Fladbroløb nr. 45. Det var med lidt bange anelser m.h.t. vejret, da de foregående dage havde været kolde og blæsende med kraftige byger med lidt af hvert. Det viste sig dog heldigvis at blive det fineste løbevejr, og vore flotte og iøjnefaldende pavilloner var perfekt opstillet i forhold til vinden.

Af de 45 løb har jeg nok deltaget i ca. halvdelen, så af erfaring vidste jeg, at det er klogest at starte langsomt, så man ikke er fuldstændig flad efter golfbanebakken. Det gik heldigvis fint, og efter 2-3 km kom jeg ind i en god rytme, side om side med Lars Damgaard – vi støttede/pressede hinanden lige til målstregen. Det var tilsyneladende en god taktik, for jeg gennemførte bedre end forventet; men det var en hård tur!

Der var pænt med deltagere fra RFM, som så vidt jeg ved alle gennemførte i fin stil, ikke mindst de 3 seniorer Elin, Erik og Evan, som har gennemført samtlige 45 Fladbroløb.

Efter strabadserne var der hyggeligt samvær ved pavillonerne, hvor vi kunne nyde madpakkerne og Erenas hjemmebag i det flotte forårsvejr.

Jørgen M

Forside

Comments are closed.