Fastelavn ved Kurt

Tøndeslagning

I år viste det sig, at ”søndagsmotionisterne” var så heldige, at Anne havde klubhusvagt Fastelavns søndag. Anne (og Judith) forkæler os altid med deres utroligt lækre hjemmebag, når de har vagt, hvilket vi sætter stor pris på.

Anne tilbød i dagens anledning at bage fastelavnsboller og syntes, at det kunne være rigtig festligt at slå katten af tønden. Vi var nogle stykker, der tilbød at stå for det praktiske.

Så der blev indkøbt en lille (men utroligt sejlivet) tønde, der blev fyldt med appelsiner og hængt op mellem de to containere. Deltagerne skulle slå til tønden, løbe ud og runde fodboldmålet på boldbanen, løbe tilbage og slå igen, indtil kattekongen var fundet.

Det lykkedes igen for Erik H at slå det sidste bræt ned, og han kunne fortjent kåres til Kattekonge. Da Lene ville være den næste i rækken til at slå, blev hun kåret (lidt mindre fortjent) til Kattedronning.

Efter løbet var der alle de boller, vi kunne spise – de smagte fantastisk. En rigtig hyggelig dag og en erfaring rigere: appelsiner egner sig IKKE til at ligge i en tønde, der bliver slået på – der var en del revnede; men pyt sjovt var det Kurt J.

Forside

Comments are closed.