Eremitageløbet 8.10. 2017 ved Casper Svane

Lørdag den 7.10. var vi to fra klubben (Jørn Lorentzen og undertegnede), der kørte til Sjælland for at deltage i et løb, som jeg deltog i for mere end 30 år siden.

 

Vi tog færgen fra Aarhus og fandt stedet, hvor vi skulle overnatte – bed and breakfast. Det var et udemærket sted, der kun lå ca. 10 minutters gang fra Eremitageløbets startområde.

Vi var kommet derover i god tid, så vi fordrev tiden med en køretur nordpå op ad Strandvejen og retur. Vi fik også købt ind til aften- og morgenmad plus en enkelt øl – arg det blev nu til en 6 stk’s. Vi hyggede med kortspil, inden sengen kaldte.

Søndag morgen var vi tidligt oppe, fik morgenmad og løbetøj på. Ved 10-tiden gik vi af sted. Vi fandt ind i vores startgruppe (nyt), og opvarmningen gik i gang.

Startskuddet gik, løbet var i gang. Jeg fandt hurtig en rytme at løbe i, der er jo mange deltager med og det kan være lidt svært at komme frem; men som Jørn siger: ”der var noget at se på”. Alt i alt et super godt og langt løb – godt tilrettelagt. Tider for de 13,3 km: Casper 1:23 og Jørn 5 min hurtigere.

Vi er klar igen til næste år, hvor løbet har 50 års jubilæum.

Casper Svane

Forside

Comments are closed.