DANMARK LEVE! FOR FORENINGER

Nedlukningen af foreningstilbud, stævner og andre sportsevents har i 2020 tvunget mange danskere til at bryde med deres vaner og rutiner omkring motion og sundhed. Nu vil idrætten vise samfundsansvar og hjælpe danskerne med at få gang i kedlerne igen!

Igennem 4 stærke uger vil eksperter fra Team Danmark, og en del af landets sportsprofiler, guide danskerne i retning af små og store forbedringer af dagligdagen, som kan øge den enkeltes fysiske og mentale sundhed.

Kampagnen byder på unikke ugetemaer, opskrifter, tips, konkurrencer og præmier. Kort fortalt, kan kampagnen være med til at motivere deltagerne til virkelig at gøre en forskel for sig selv og hinanden.

Du og din forening kan være med til at gøre en forskel. I kan sprede budskabet om kampagnen blandt jeres medlemmer og samtidig rejse penge til jeres egen klubkasse.

Vi har besluttet at tilmelde os kampagnen som forening. Så kan medlemmer og andre tilmelde sig, se vedlagte side. Det koster 150 kr at deltage, og deraf går de 40 kr til vores klub. Hvis du tilmelder dig, skal du huske at indskrive kampagnekoden RYZ9MNU. Du skal efterfølgende vælge et hold – det kan være, du ønsker at lave et for dig selv eller andre – ellers kan du tilmelde dig RFM, som vi har oprettet. Vi håber på mange tilmeldinger.

Link til flyer

med venlig hilsen

Randers Freja Motion

bestyrelsen

Forside

Comments are closed.