Coronanyt fra formanden

Det er ikke svært at fornemme, at rigtig mange RFMere savner klublivet og sammenkomsterne omkring løb fra Vasen. Vi har fra bestyrelsens side opfordret til at man ikke mødes dernede og vi har lukket klubhuset. Det var trist men en nødvendig og korrekt beslutning.

Hvor står vi så nu?

DGI oplyser at det står klart, efter Folketingets partier indgik en aftale om anden fase af genåbningen af Danmark, at alle former for udendørs idræt nu kan sættes i gang i idrætsforeningerne inden for de gældende retningslinjer. Retningslinjerne er blandt andet, at der max er 10 personer, at alle holder 1 meters afstand, og at klubhuse og omklædningsrum fortsat holdes lukket.

Fase 3 i genåbningen af Danmark, som kommer i næste måned, taler om at hæve grænsen fra max 10 til et sted mellem 30 og 50. Præcist hvor grænsen kommer til at ligge fastlægges først lige før grænsen ændres.

Betyder det så at vi nu kan genoptage alle udendørs dele af vores sædvanlige klubliv på Vasen. Det er i al fald ikke noget der findes et éntydigt svar på. Kunne det ”gå an” hvis vi mødte op på Vasen og startede i hold på let forskudte tidspunkter osv.osv.

Vi har i går vendt spørgsmålet i bestyrelsen. Konklusionen blev, at vi ikke ændrer noget endnu. Som situationen ser ud lige nu, forventer at kunne åbne helt eller delvist op i forbindelse med fase 3. Mere info udsendes så snart vi ved mere.

En ting ligger dog fast på nuværende tidspunkt – Sommerløbet 2020 bliver vi desværre nødt til at aflyse ☹ men planlægger selvfølgeligt at komme endnu stærkere tilbage med Sommerløbet 2021.

Sven Grove Jørgensen

Forside

Comments are closed.