Casper har været i Bjerringbro

Casper Svane var til løb i Bjerringbro den 8. april.
Jeg ankom i god tid, fik anvist et omklædningsrum, som jeg havde for mig selv, skønt.

Det var et såkaldt rundeløb, man kunne løbe eller gå ruten, der var på 7 km. Jeg mente, at en tur på 7 km var nok til mig. Vi fik startet, vejret var skønt, ruten var en blanding af asfalt stier og skovstier, og der var en del bakke løb. Jeg kom godt af sted, fandt min egen rytme. Jeg fulgtes med en fyr fra Hinnerup, som skulle løbe en halvmarathon. Lidt før jeg kom i mål, havde jeg besluttet mig for at tage en runde til, når jeg nu var kørt så langt. Denne anden runde gik fint, men træt var jeg, da jeg endelig kom i mål. Vi blev efterfølgende beværtet med pasta salat, saftevand, kaffe og kage.

Jeg havde den fornøjelse at møde Lene og Jørgen Juncher, de løb halvmarathon. De var flinke til komme med opmuntrende tilråb, når vi mødtes ude på ruten. Der blev ikke foretaget tidsmåling.

Løbet kan varmt anbefales.

Forside

Comments are closed.