Berlin Halvmaraton ved Jens Ahm

Den 6/4 var vi 14 personer fra RFM, der havde aftalt at mødes på hotel Park Inn i Berlin. Formålet var at deltage i Berlin Halvmarathon.

Turen derned gik fint. Fredag eftermiddag blev brugt på indtjekning på hotel, afhentning af løbenumre osv. Fredag aften blev der spist, hygget og væskebalancen blev genoprettet. For nogle af deltagerne tog dette lidt tid

Lørdag morgen fik vi dejlig morgenmad på hotellet. Resten af dagen blev brugt på at se på byen, spændende med mange seværdigheder . Om aftenen fik vi god mad , hyggede os, og så var det tidligt i seng. Op til tidlig morgenmad søndag morgen og derefter klargøring til det store løb.

Selve løbet var en stor oplevelse. Det var perfekt vejr til løb og tillige med i en spændende by . Vi var ca. 34.500 løbere. De 12 løbere og 2 supportere fra RFM klarede det flot. Alle gennemførte i fin stil

Søndag eftermiddag og aften stod den på hygge, mad og drikke . Der var åbenbart nogle, der havde svedt meget Mandag efter morgenmaden valgte de fleste at køre hjem . Trætte og med lidt ømme ben, men glade efter nogle dejlige dage i godt selskab. Tak til Jette og Karsten for at have arrangeret turen.

Forside

Comments are closed.