Beretning fra ny løber i klubben Svend

Jeg er blevet bedt om at fortælle om modtagelsen, og hvordan det har været at starte som nyt medlem i RFM.

Min baggrund er mand 57 år og jeg har altid dyrket forskelligt sport men altid mest cykling og løb herunder orienteringsløb og baneløb i en periode som ung.

Jeg har i de seneste år haft svært ved at holde grundformen hen over vinteren, da jeg typisk i efteråret er gået i stå med mtb og løb.

Jeg besluttede derfor at melde mig ind i en løbeklub med faste træningstider året rundt. Da jeg bor i Hornbæk, var RFM et oplagt valg. Og ved nem søgning på FB og hjemmesiden tog jeg derned til en træningsaften 18:30 torsdag 6. januar.

Jeg blev straks budt velkommen af flinke og imødekommende mennesker, der spurgte interesseret, viste rundt og præsenterede de andre løbere. Og hurtigt blev jeg sat sammen med løbere med samme forventede km tid. Nu efter 2 mdr. har jeg allerede forbedret min form meget og er typisk med tirsdag og torsdag, hvor jeg løber ca. 11 og 8,5 km.

Efter løb er der mulighed for bad og omklædning. Og hvis man har tid/lyst, er der snak og hygge med forfriskning kaffe, sodavand, øl i det hyggelige klublokale.

Klubben er bestemt for alle, der ønsker regelmæssigt motion, motionsløb og aktiviteter med gode kammerater, sjov, hygge og socialt samvær.

/Svend

Forside

Comments are closed.