Aarhus Halvmaraton ved Peder

Århus Halvmarathon, juni 2018

Søndag morgen den 24/6 kl.8 var vi 5 løbere.

Annette V., Rita, Jens A., Mikael og undertegnede, samt en enkelt supporter Stig Hansen, som mødtes ved klubhuset for at køre til Aarhus og deltage i Bestseller Aarhus Halvmarathon. Der stødte 3 løbere yderligere til i Aarhus, nemlig Jette A., Judith og Merethe – de skulle videre efter løbet, så de kørte derfor selv.

Dagen startede godt, overskyet fra morgenstunden med god temperatur; men inden vi landede i Aarhus var solen allerede kommet frem, så vi var godt klar over, det blev en hed dag i Aarhus by og omegn. Vi var ved godt mod, men som altid før sådan et langt løb spændte på, hvordan det nu går, træningen havde jo ikke været alt for intensiv for de fleste af os…. Det gik nu fint for 7 af 8 af os, som alle kom under 2.10 timer, 4 endda under 2 timer, du har nok set resultaterne… Kun Jette A. måtte desværre udgå, blev utilpas under løbet og udgik ved ca. 10 km – hun kommer helt sikkert stærkt igen.

 

Da vi lige havde sundet os lidt, fået forplejning og hentet vor bagage gik vi helt til Spanien og fik et tiltrængt bad, rigtig dejligt.

Aarhus Street Food ligger lige ved siden af badeanstalten, så der fandt vi et bord og fik et tiltrængt måltid af højest forskellig art. Der var rigtig meget at vælge imellem, ikke at forglemme en stor kold fadøl eller et glas hvidvin.

Da vi havde spist hyggede vi lidt, inden de fleste af os vendte snuden mod Randers, efter en rigtig dejlig dag i Aarhus. Dette løb kan anbefales, mange glade løbere og stor opbakning hele vejen rundt.

Peder

 

Forside

Comments are closed.