Årets senior mesterskab i petanque ved Kurt

Årets senior mesterskab i petanque blev afviklet den 12. september. 38 entusiastiske deltagere var mødt op med højt humør på en dag, der startede lidt gråt, men endte med fint vejr.

Mesterskabet kunne beskrives som ”Favoritternes fald” eller ”Tidligere Mestres detronisering”, for en efter en røg forhåndsfavoritterne og eks-mestrene ud af turneringen på Røv og Albuer. De eneste af de tidligere mestre, der kunne stå distancen, var Lis og Steen, der efter hårde kampe spillede sig frem til semifinalen, hvor Steen besejrede Lis og dermed besatte 3. pladsen.

Dagens store overraskelser var finaledeltagerne Jørn og Alis, der fuldt fortjent endte med at kæmpe om førstepladsen. Jørn lagde voldsomt ud og bragte sig hurtigt foran med 7 – 1 (der spilledes til 8). De fleste troede, at kampen var afgjort; men Alis viste, hvilket stof garvede motionister er gjort af – rolig og upåvirket hentede hun Jørn’s forspring og snuppede førsteprisen med cifrene 8 – 7, et strålende comeback.

I konkurrencen om at komme tættest til flaget blev Knud nr. 1 med 21,5 cm, Carl Aage nr. 2 med 22 cm og Anders nr. 3 med 76 cm. Som sædvanligt en rigtig hyggelig dag, der sluttede med smørrebrød, øl og snaps. Vi håber, at vi næste år kan præsentere deltagerne for en nyrestaureret bane – den trænger voldsomt. En stor tak til alle deltagerne og ikke mindst alle hjælperne.

På Petanque Udvalgets vegne, Kurt

Forside

Comments are closed.