Gratisløb

Gratisløb i efterår 2017

NYHED om Gratisløb nr. 2, som nu er fastlagt. Vi har i bestyrelsen valgt Dronninglund løbet (tæt ved Hjallerup, som I nok kender lidt bedre), der afvikles søndag den 1. oktober. Vi tilbyder løbet som fælles klubtur med distancer på 3 km, 5 km og 10,6 km.

De 2 korte distancer er i fladt terræn, og derfor kan I alle deltage – 10,6 km ruten foregår i bakket og fladt terræn. Underlaget skulle være asfalt og grus – dog er der lidt skovsti på 10,6 km ruten. På ruterne skulle der være en fantastisk flot natur. Når I er færdige med jeres løb, er der mulighed for et varmt bad.

Da det jo er et gratis løb tilbydes I også gratis 1 stk. sandwich/baguette med tilhørende 1 stk. vand/øl efter løbet.
Da 10,6 km løbet starter kl. 10.30, og vi skal have køretid på ca. 1½ time og lidt tid til omklædning/ forberedelse før start, skal vi hjemmefra kl. 8.15 med start fra Randers hallen.

Transporten til løbet foregår gratis i bus ved MIN. 25 tilmeldinger og med et MAX. på 50 deltagere i første bus. Skulle der mod forventning være færre end 25 tilmeldinger, foregår transporten for egen regning i egne biler. Ved MIN. 75 deltager og Max. 100 deltagere bestiller vi da bus nr. 2. Start og målområdet er ved Dronninglund Gymnasium, hvor
omklædningsrum også findes.

På gymnasiet spiser vi også – enten udendørs eller indendørs alt efter vejret.
Tilmeld dig SENEST søndag d. 17. september på RØD liste i klubhuset.

Vi håber på mange klubdeltagere og ser frem til en hyggelig fællestur til det nordjyske.

På bestyrelsens vegne Knud

Skriv dig på de røde sedler i klubhuset.

R.F.M. deltagere SKAL løbe i klubtrøje (Hvid evt. den grønne – med klublogo).
Udeblivelse uden grund eller løb i ikke klubtrøje så betaler du selv løbsgebyret.

Comments are closed.