Yearly Archives: 2018

HR-Industries Zig Zag-løbet

HR-Industries Zig Zag-løbet Et løb i Fladbro Skov for hele familien søndag d. 23. September 2018 Mor, far og store børn kan konkurrere på en lidt over 3 km rundstrækning i det bakkede terræn, hvor der højst er en lige … Continue reading

Forside

Arne på toppen af Kilimanjaro

Vi var en gruppe fra Kipling Travel A/S, som ville forsøge at nå toppen på Afrika´s højeste bjerg. Det højeste punkt er Uhuru Peak 5895m. Undervejs passerer man 2 andre toppe Stella Point 5756m og Gilman´s Point 5685m.

Forside

Sven beretter fra Etape Bornholm 2018

25. udgave af Etape Bornholm blev mit første. 2.200-2.400 deltagere 5 dage i streg i uge 30. Og alle dage bød på rekordhøje temperaturer. Pyh-ha det var virkeligt hot på samtlige etaper!

Forside

Sommerløbet indlæg fra mange

Alle indlæggene kan du læse i en PDF fil her

Forside

Aarhus Halvmaraton ved Peder

Århus Halvmarathon, juni 2018 Søndag morgen den 24/6 kl.8 var vi 5 løbere.

Forside

Så er der fotos under galleri 2018

Taget af Jørgen Præst Direkte til Galleri 2018

Forside

Sommerløbet

Ja, Sommerløbet var en kold omgang i år, men der er varme resultater her Vi skulle have nogle billeder klar i løbet af weekenden under menupunktet Galleri under Resultater. Husk Zig-Zag løbet sidst i september.

Forside

Vigtigt – Kageløbet – Bane Danmark roder!!!!

Grundet bygning af ny jernbanebro på Viborgvej vil den normale adgangsvej til Vasen muligvis være spærret, når du kommer til løbet. Kør på Hvide Mølle vej i stedet og vær opmærksom på kørsel med diverse entreprenør maskiner på denne. Tilmeldingsfrist … Continue reading

Forside