Yearly Archives: 2018

Himmelbjergløbet ved Hans

Himmelbjergløbet d. 28. oktober 2018 For lang tid siden var Judith og jeg blevet enige om at stille op (sidst var i 2016).

Forside

Trailløb Moesgaard ved Annette M.

Trailløb Moesgaard Søndag d.7. oktober var vi 5 løbere fra RFM, som var til trailløb i Moesgaard.

Forside

Knæk cancer ved Lotte

Knæk Cancer løb Torsdag den 25. oktober holdt MOVE Randers et løb til fordel for “Knæk Cancer” ugen.

Forside

Løbetræner kursus ved Stig

Løbetræneruddannelse BASIS 1 Vi har i bestyrelsen haft et ønske om at sende nogle på løbetræneruddannelse med henblik på at afholde løbeskole i foråret 2019.

Forside

Eremitageløbet 2018 ved Jørn

Eremitageløbet 2018 Sidste år deltog jeg sammen med Kasper i Eremitage løbet for første gang. Det var en stor oplevelse, så da løbet 2018 havde 50 års jubilæum, var vi ikke i tvivl om, at det skulle vi opleve igen.

Forside

Årets senior mesterskab i petanque ved Kurt

Årets senior mesterskab i petanque blev afviklet den 12. september. 38 entusiastiske deltagere var mødt op med højt humør på en dag, der startede lidt gråt, men endte med fint vejr.

Forside

Molsløbet 2018 ved Judith

Lørdag den 15. september deltog Hans, Thorkild H., Casper og jeg i Molsløbet. Det er 3. gang, jeg deltager – alle gange på 11.4 km. De 3 herrer deltog også på denne distance. Men der var også mulighed for at … Continue reading

Forside

Klubbens årlige tur til Dronninglund

Ved Jørn Den 30.9. var det igen tid til at besøge Nordjylland, så klubben havde hyret Fårup turistbusser til at trans-portere de 48 forventningsfulde klubmedlemmer til Dronninglund. Flokken af løbere og gængere bestod af 70% arbejdsfrie og 30% unge og … Continue reading

Forside