Category Archives: Forside

GPS ure præcision

Efter løbeturene får vi som regel en forskel på, hvor lang løbeturen har været, selvom det har været samme tur, afhængig af vores GPS udstyr.

Forside

13. januar 2021 blev der igen afholdt pressemøde om COVID‐19

Hovedoverskriften er, at alle restriktionerne forlænges t.o.m. 7. februar.

Forside

5. januar 2021 yderligere restriktioner

I dag – 5. januar 2021 ‐ har der igen været afholdt pressemøde om COVID‐19 i Statsministeriet. En af hovedoverskrifterne er, at alle restriktioner forlænges og at yderligere vil gælde allerede fra i morgen. Der opfordres meget kraftigt til, at … Continue reading

Forside

Nytårstalen fra formanden

En måneds tid efter sidste generalforsamling modtog vi en trist nyhed.

Forside

Kammeratskabspokalen forbliver hos Annette

Pokalen går i år til en person der:

Forside

Endomondo lukker

Der har været mange dårlige nyheder på det sidste og denne gør det ikke bedre for mange medlemmer i RFM Læs mere her: https://meremobil.dk/2020/11/endomondo-lukker-og-slukker/ https://www.slashgear.com/endomondo-is-shutting-down-heres-how-to-export-workout-data-03645608/ MapMyRun, som der henvises til, ejes også af Under Armour.  

Forside

Tilbud til nye medlemmer mød op 8 oktober

Tilbud fra RANDERS FREJA MOTION: Løber du alene? Kniber det med at komme op af sofaen? Kom og bliv en del af et herligt løbefællesskab. Randers Freja Motion åbner nu for nye medlemmer. Til løbere som er +40 år tilbyder … Continue reading

Forside

DANMARK LEVE! FOR FORENINGER

Nedlukningen af foreningstilbud, stævner og andre sportsevents har i 2020 tvunget mange danskere til at bryde med deres vaner og rutiner omkring motion og sundhed. Nu vil idrætten vise samfundsansvar og hjælpe danskerne med at få gang i kedlerne igen!

Forside