BV deltog i tur til Dronninglund d. 1. oktober 2017

Vi mødtes kl. 8.15, uhyggeligt tidligt en søndag morgen, på parkeringspladsen ved Randers Hallen og fyldte bussen med 43 medlemmer fra RFM.

Køreturen nordpå var trods regnvejret præget af godt humør, ikke mindst flød det med vittige bemærkninger fra Erik og Stig på de bageste sæderækker. Heldigvis stilnede regnen helt af op til starten på løbet, kl. 11. Klubbens deltagere fordelte sig stort set ligeligt på distancerne 3 km, 5 km og 10,6 km.

Da vi stod en flok på 13 fra RFM ved starten til de 10,6 km, kom fotografen hen og tog et billede. Det var jo udmærket, vi ville da gerne fotograferes; men hvorfor skulle han lige spørge, om vi kom så mange fra Ældre Sagen ? Senere spurgte den samme fotograf, om Orla var den ældste deltager fra RFM – nej for pokker da, Orla er da ikke ret gammel!

Nå, der kom gang i løbet, og et pænt stykke forude kunne jeg øje en lyshåret pige med en lang hestehale – det kan være godt at bide sig fast i haserne på en, der kan presse dig til at yde lidt mere; men hun var vist for hurtig til mig. De første kilometer var på asfalt og i et fladt område, derefter drejede vi ind i et bakket landskab og senere et skovområde. Dejligt varieret og smukt landskab; men bakker og fedtede stier i skoven

tog på kræfterne, indtil jeg pludselig så pigen med hestehalen igen. Det gav fornyet energi, og på den anden side af bakkerne indhentede jeg den unge dame, og efter en kort snak kom jeg lidt foran.

Omkring 3 km før mål overså jeg et skilt og fik ikke drejet, men bagud skimtede jeg en hestehal, der drejede til højre. Så var jeg bagefter igen – jeg halsede efter men for sent, og det endte med, at jeg kom 9 sek. senere i mål end den vakse pige, der ikke overså skiltene. Ved passage af en landevej måtte vi holde tilbage for bilerne – de unge officials måtte ikke stoppe trafikken – lidt ærgerligt for nogle. Nå ja, toiletter var der kun ét af i hver omklædningsrum; men efterhånden fandt vi dem andre steder. Ellers et supergodt arrangement, og da vi nåede i mål, var der ud over en pose med vand og lidt godter, kaffe og et pænt udvalg af lækre kager.

Knud havde sørget for store sandwiches, øl og vand, som vi indtog i gymnasiets kantine – hyggeligt. Her fik Lars Andersen, idrætslærer på gymnasiet, hele flokken fra RFM stablet op på scenen, så han kunne tage nedenstående billede. Dronninglund løbet er arrangeret af en 2g idrætsklasse, som bruger overskuddet til en studietur til La Santa Sport på Lanzarote til foråret. Vi talte med at par piger fra klassen – de var meget glade for vores fremmøde. Vi var dog ikke den allerstørste gruppe – den kom fra Ålborg; men til gengæld, sagde de meget overbevisende, så var vi den gruppe med den højeste gennemsnitsalder! Nu igen! Den fik de ikke points for. Men hva’ – vi kan jo bare være stolte af og glade for vores høje aktivitetsniveau – uanset alder.

????????????????????????????????????

På hjemturen var der endnu en øl/vand, og det gik så galt, at der næsten blev en kasse øl til overs. Tak til bestyrelsen og ikke mindst Knud for et velforberedt og supergodt arrangement. Det var en god ide med et helt nyt løb, og vi kan jo håbe på deltagere den modsatte vej, når vi laver løb – der skal vi huske at sende materiale til idrætslærerne på Dronninglund Gymnasium, gerne Lars Andersen.

Se evt. billeder og resultater på hjemmesiden http://dronninglundlobet.dk/ eller på gymnasiets hjemmeside http://www.dronninglundgymnasium.dk/skoleaaret-20172018/, når de bliver lagt ud.

Forside

Comments are closed.