3½ Marathonløb på kort tid ved Merethe

Den 19. maj 2019 startede mit eget lille eventyr og test af kroppen – 3 Marathon indenfor et, for mig, kort tidsrum.

Telenor Copenhagen Marathon fejrede i år 40 års jubilæum, så hvorfor ikke fejre mit 10. Marathon her. Gennem Københavns gader på en solskins søndag sammen med 12000 andre glade løbere. Lidt til den varme side men hvad betyder det, når man er på vej, byen syder af super god stemning, og kroppen arbejder på at nå målstregen efter 42,195 km. Sluttiden blev faktisk til den positive side, stemningen var høj efterfølgende, og ja Copenhagen Marathon kan varmt anbefales.

10 dage efter (den 30. maj) blev skoene snøret igen, og nu gik turen til Kalkmineløbet i og omkring kalkminerne ved Mønsted og Daugbjerg. En rundstrækning på 10,5 km hvor både Mønsted og Daugbjerg kalk-gruber bliver passeret på hver omgang. Dagens menu lød på 4 runder i regnvejr. Heldigvis er humøret altid i top hos arrangørerne, og det smittede af på de 3200 løbere, som stod til start på diverse distancer den 30. maj. Ingen tvivl om at det blev en hård dag, det var tydeligt at København stadig sad i benene, og her blev igen løbet Marathon distancen og små 600 højdemeter.

Til alle jer som endnu ikke har deltaget her: vær klar ved tasterne, når tilmeldingerne åbner d 1/12 2019. Her er masser af kuperet terræn, fantastisk stemning, ost & rødvin i depoterne i kalkgruberne, flagermusstatuetter og kolde høkerbajere i målområdet. Jeg er fan og smilet var stort efterfølgende – 2 Marathon løb gennemført på 10 dage.

Århus City 1/2 Marathon den 16. juni – hmmm skulle jeg løbe eller springe over og spare benene til den kommende weekend..? Jeg tog selvfølgelig af sted sammen med en stor flok fra klubben, og vi havde en fin dag i Århus. Karsten K. Larsen var min følgesvend på ruten, og jeg formåede at komme rundt uden at bruge alt for mange kræfter.

3.og sidste Marathon for denne gang var Åbenrå Bjergmarathon den 22. juni, som i år fejrede 20 års jubi-læum. Benene var klar, og det var Åbenrå i den grad også. Start og målområde på torvet midt i byen og herfra gik det ud i Åbenrå’s bjerge – 500 højdemeter i alt. Solen skinnende på os, og det var svært ikke at blive revet med af den gode stemning. Igen et løb som jeg vil give mine allerbedste anbefalinger – god varieret rute, smukke omgivelser og dette års store flotte jubilæumsmedaljer.

Mit lille projekt lykkedes: 3 Marathonløb på 34 dage, og jeg er kommet rigtig godt igennem – uden skader af nogen art. Ved min side på alle 3 Marathonløb har jeg haft Annette Bomberg, som efterhånden har rigtig mange Marathonløb på sit CV.

Nu er det sommer, og der er først Marathon på programmet igen sidst i august, på Samsø og igen sidst i september, i Berlin – glæder mig allerede. Rigtig god sommer til jer alle!

Merethe

Forside

Comments are closed.