13. januar 2021 blev der igen afholdt pressemøde om COVID‐19

Hovedoverskriften er, at alle restriktionerne forlænges t.o.m. 7. februar.

Konsekvensen af udmeldingen i går fra Sundheds‐ og Ældreministeriet er, at den lukning af vores klubhus, opfordring til ikke at mødes ved klubhuset mv. som i første omgang gjaldt t.o.m. 17. januar 2021, nu ændres så det gælder t.o.m. 7. februar 2021.

Men midt i al denne kedelige Corona nyhedsstrøm skal også være plads til en solstrålehistorie. I min nytårstale som blev udsendt for ikke så længe siden kunne jeg berette om Rita Hansen, der i 2020 løb 2.041 km og Thorkild Højgaard der totalt rundede 90.000 km.

Men RFM er jo ikke bare en løbeklub. Rigtig mange har kastet sig over traveturene og det er altså også noget der kan løbe op. Jeg ved ikke hvor langt der bliver gået af det enkelte medlem men jeg er ret sikker på at der ikke er mange som har været ligeså flittige i 2020 som vort ældste medlem, Preben Paarup. Han nåede op på utrolige 1.940 km og
så har han endda været ”grounded” i en periode efter et alvorligt fald i hjemmet – ambulance, sygehus og efterfølgende rolige dage uden gåture. Hvad siger I så….
Vi er vist mange der håber på at kunne gøre ham det efter når vi bliver 92 år.

På bestyrelsens vegne
Sven

Forside

Comments are closed.