12 halvmarathon i år ved Rita

Halvmarathon 12 gange i år

Jeg vil lige her skrive om mine halve maraton (HM) erfaringer. Jeg blev inspireret af Lene Juncher, som havde løbet mange (50-60 stk.), da jeg talte med Lene om hendes erfaringer.

Hold da op, helt ærligt troede jeg, at det var uopnåeligt. Det er jo 21,1 km 🙂 . Langt når jeg kun havde 10-12 km på kontoen ad gangen. Jeg havde dog løbet HM i 2014. Men i 2017 gik det godt og det første HM var i maj til is-løbet i Fjellerup. Derefter gik jeg i gang med at træne sammen med nogle andre her fra klubben til Århus HM . Jeg fik en god tid (under 2 timer), og så var det ellers bare at komme derud af. Jeg løb 4 HM i 2017, blev dog lidt “over-trænet” og tog en lille pause.

Jeg tog så igen hul på HM forskellige steder fra marts i år. De løb, jeg vælger, er ikke de dyre og store løb, men de sociale og billige. Det er lige så meget det at komme af sted og bevise over for mig selv, at jeg godt kan. Tiden er ikke så vigtig – den dårligst tid er 2:22 🙂 .

I øjeblikket går det godt, så i år har jeg indtil nu haft 12 HM. Jeg vil ikke prale af noget, men vil gerne bevise over for mig selv, at selv om jeg har passeret de 63, kan jeg godt. Når jeg er ude, er jeg som regel en af de ældste, men der er også gerne et par løbere over min alder. For tiden er der mange og billige løb i landet – også her i nærheden.

Måske der er nogle af jer, som vil prøve at komme med en gang, hvor det er en let (flad) rute. Kunne være hyggeligt, hvis vi var nogle, der repræsenterede klubben.

Med løber hilsen

Rita

Forside

Comments are closed.